Web Design - GO Digital Media
Preloader image
Back

Web Design

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy

PCM Consulting

PCM Consulting ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e website-it.

 • Client

  PCM Consulting

View Project

Dora e Pajtimit

GO Digital Media ka bashkëpunuar me Organizatën shqiptaro-italiane për krijimin e website-it të ri.

 • Strategy

  Web Design

 • Client

  Dora e Pajtimit

View Project

LIBURNETIK Organisation

Organizata LIBURNETIK lindi si një grup informal në vitin 2013 dhe u themelua zyrtarisht në Tiranë në Korrik 2014. LIBURNETIK është një Organizatë Jo Fitimprurëse e krijuar...

 • Client

  LIBURNETIK ORGANISATION

View Project

Qendra Muzeore Berat

Qendra Muzeore Berat është institucion i specializuar dhe arkivor me status ?muze kombëtar? në vartësi të Ministrisë së Kulturës me seli në qytetin e Beratit e...

 • Client

  Qendra Muzeore Berat

View Project

UrbanLab

Urban Lab është rezultati i projektit URBAN LAB ? Laborator Urban për zhvillimin e territorit në Bashkinë e Divjakës zbatuar nga Vento di Terra në bashkëpunim...

View Project

BenArt Print

BenArt Print është një qendër printimi dixhital që ju ofron mundësi për stampimin dhe prodhimin e produkteve të ndryshme promocionale, printime në ploter të dimensioneve të...

View Project

TIR 2.0

TIR 2.0 ofron një program të integruar për mbështetjen e të rinjve me incentiva konkrete teknike dhe financiare, për të zhvilluar projektet e tyre individuale dhe...

View Project

InfoMedia Albania

IMA (InfoMedia Albania) është revista e parë elektronike informative në Shqipëri dedikuar medias shqiptare dhe asaj të huaj. GO DIGITAL MEDIA krijoi të gjithë platformën e internetit...

View Project

ASAL Student

ASAL Student është një organizatë promovimi social me qendër në Leçe, Itali. GO DIGITAL MEDIA krijoi të gjithë platformën e internetit për këtë organizatë dhe ofron mbështetje...

 • Design

  Website Desing

 • Client

  ASAL Student

View Project

Destinazione Albania

“Internalizzazione di Impresa in Albania”: speciali Workshop su come fare impresa in Albania. La nostra missione é quella di accelerare il processo che porta all’accesso dei nuovi...

View Project

Klinika Dentare Lako

Klinika Dentare Lako është themeluar në vitin 2002 me iniciativën e Dr. Enkelejd Lako. E liçensuar nga Ministria e Shëndetsisë konform rregullores për shëndetin oral, Klinika Dentare...

 • Client

  Klinika Dentare Lako

View Project

Re-Debate – Kampionati Kombëtar i Debatit

Projekti i zbatuar nga Organizata LIBURNETIK me qëllim zhvillimin e mendimit kritik tek të rinjtë e shkollave të mesme të vendit përmes të argumentuarit, punës në...

 • Client

  LIBURNETIK Organisation

View Project

LED ALBANIA GREECE

LED Albania Greece inkurajon përdorimin e teknologjive dhe sistemeve inovative me qëllim promovimin, ruajtjen dhe mbrojtjen e efikasitetit të burimeve, në përputhje me politikat dhe iniciativat...

 • Client

  INTERREG IPA II CROSS

View Project

ExpoCarnival

ExpoCarnival është një event i cili zhvillohet në qytetin e Milanos sjell në qendër kulturën, ushqimin, artin, performancën e popujve nga e gjithë bota, komunitete, shoqata dhe...

View Project

iCON ? Intelligent Contact Tirana

iCON – Intelligent Contact Tirana ofron shërbime në fushën e telekomunikacionit për kompani të ndryshme italiane si Telecom Italia. GO DIGITAL MEDIA krijoi faqen e internetit për...

 • Client

  iCON ? Intelligent Contact Tirana

View Project

Fondacioni SëBashku

Fondacioni ?Së Bashku? u themelua dhe vazhdon t? drejtohet nga të rinj me aftësi t? kufizuar, me objektivin për të mbrojtur të drejtat e personave me...

 • Client

  Fondacioni SëBashku

View Project

DDAER Center

Social Services Center DDAER is an Albanian organization founded in 2014 with the focus of support and social and health wellbeing of children and vulnerable groups,...

 • Client

  DDAER Center

View Project

Saponando Albania

View Project