SEO - Optimizim i Motorit te Kerkimit - GO Digital Media
Preloader image

Reklamim në Rrjetet Sociale

Fuqizo

me SEO

Çfarë është SEO - Search Engine Optimization?

Search Engine Optimization njohur ndryshe si Përmirësimi i Motorëve të Kërkimit është një shërbim i Marketingut Dixhital i cili përmirëson renditjen e rezultateve të kërkimit në motorët e kërkimit siç është Google. Ky përmirësim i renditjes, përmirëson vizibilitetin e biznesit në motorët e kërkimit dhe mundëson qasjen e klientëve potencialë tek biznesi juaj.

Kur vjen fjala për të gjetur klientë të cilët kanë nevojë për produktet apo shërbimet tuaja, SEO është hallka kyçe. GO Digital Media zhvillon strategjinë e SEO duke përmirësuar tërësisht renditjen në motorën e kërkimit. Ne bëjmë përpjekjet maksimale që ju të vendoseni në vendin e parë në Google apo Bing

Shërbimet tona të SEO

Auditim i Faqes së Internetit

Auditi i faqes së internetit është hallka kyçe e punës tonë. Auditimi i lejon skuadrës tonë të ndërtojë strategjinë e SEO. Kjo është dhe arsyeja pse ne bëjmë paraprakisht një auditim të SEO para se të fillojmë punën.

Kërkim i Keywords

Pa kërkim të fjalëve kyçe, nuk do të shfaqeni në vendin e duhur në rezultatet e kërkimit që kanë mundësinë të arrijnë në vendin e parë. Kërkimi i fjalëve kyçe është procesi i kërkimit të volumit të kërkimit, konkurrencës dhe kostoja për klikim (CPC) i fjalëve kyçe që kanë vlerë për biznesin tuaj.

Opzimizim SEO On-Page

SEO on-page është një pjesë e esenciale e strategjisë SEO. Kudo që dëshiron të shfaqesh në kërkimet e Google, apo motorë të tjerë siç janë Bing apo Yahoo!, duhet të keni një faqe të optimizuar me elementët e SEO për të patur vizibilitet.

Shfaqu në Hartë

OPTIMIZIM I GOOGLE MY BUSINESS

SEO E-Commerce

Ne krijojmë strategjinë për dyqanin tuaj të shitjeve online për të patur sa më shumë rezultar dhe ekektivitet në renditjen e Google

SEO Teknike

Një element shumë i rëndësishëm i SEO është dhe struktura e qartë dhe korrekte në përputhje me parametrat që kërkojnë motorët e kërkimit

SEO për Video

Ashtu siç është përmbajtja e shkruar në një faqe webi, videot janë një tjetër domosdoshmëri që rrisin vizibititetin tuaj në motorët e kërkimit.

Let?s talk

Do you have a project?

We are a team that can level up your image beyond what you imagine!

Name and Surname(Required)

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy

PCM Consulting

PCM Consulting ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e website-it.

 • Client

  PCM Consulting

View Project

Dora e Pajtimit

GO Digital Media ka bashkëpunuar me Organizatën shqiptaro-italiane për krijimin e website-it të ri.

 • Strategy

  Web Design

 • Client

  Dora e Pajtimit

View Project

LIBURNETIK Organisation

Organizata LIBURNETIK lindi si një grup informal në vitin 2013 dhe u themelua zyrtarisht në Tiranë në Korrik 2014. LIBURNETIK është një Organizatë Jo Fitimprurëse e krijuar...

 • Client

  LIBURNETIK ORGANISATION

View Project

Qendra Muzeore Berat

Qendra Muzeore Berat është institucion i specializuar dhe arkivor me status ?muze kombëtar? në vartësi të Ministrisë së Kulturës me seli në qytetin e Beratit e...

 • Client

  Qendra Muzeore Berat

View Project

UrbanLab

Urban Lab është rezultati i projektit URBAN LAB ? Laborator Urban për zhvillimin e territorit në Bashkinë e Divjakës zbatuar nga Vento di Terra në bashkëpunim...

View Project

BenArt Print

BenArt Print është një qendër printimi dixhital që ju ofron mundësi për stampimin dhe prodhimin e produkteve të ndryshme promocionale, printime në ploter të dimensioneve të...

View Project

TIR 2.0

TIR 2.0 ofron një program të integruar për mbështetjen e të rinjve me incentiva konkrete teknike dhe financiare, për të zhvilluar projektet e tyre individuale dhe...

View Project

InfoMedia Albania

IMA (InfoMedia Albania) është revista e parë elektronike informative në Shqipëri dedikuar medias shqiptare dhe asaj të huaj. GO DIGITAL MEDIA krijoi të gjithë platformën e internetit...

View Project

ASAL Student

ASAL Student është një organizatë promovimi social me qendër në Leçe, Itali. GO DIGITAL MEDIA krijoi të gjithë platformën e internetit për këtë organizatë dhe ofron mbështetje...

 • Design

  Website Desing

 • Client

  ASAL Student

View Project

Destinazione Albania

“Internalizzazione di Impresa in Albania”: speciali Workshop su come fare impresa in Albania. La nostra missione é quella di accelerare il processo che porta all’accesso dei nuovi...

View Project