UrbanLab - GO Digital Media
Preloader image

UrbanLab

Urban Lab është rezultati i projektit URBAN LAB ? Laborator Urban për zhvillimin e territorit në Bashkinë e Divjakës zbatuar nga Vento di Terra në bashkëpunim me Bashkinë e Divjakës, Universitetin Politeknik të Milanos, ICEI, AITR dhe Intbau Albania.

Back

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy