Krijim Faqe Interneti Landing Page - GO Digital Media
Preloader image

Web Design

Web Design

Landing Page

Çfarë është një Landing Page?

Në Marketingun Dixhital, një landing page është një website me vetëm një faqe e krijuar në mënyrë specifike për qëllimet e marketingut dhe fushatat e reklamimit.

Kjo faqe, është ajo ku vizitori qëndron pasi klikon një email, reklamë në Google, Bing, YouTube, Facebook, Instagram, Twitter apo rrjete të tjera sociale në nternet.

Ndryshe nga faqe e plota të internetit, landing page janë të dizenjuara për të patur një qëllim të caktuar njohur ndryshe dhe si call-to-action (CTA) si shkurtesë ose ndryshe në shqip ?thirrje për veprim?.

Pikërisht forma se si prezantohet një landing page e bën këtë lloj forme një mënyrë të mirë për të shtuar shitjet dhe arritjet e qëllimit të marketingut .

BENEFITS

Çfarë lloj faqesh Landing Page ofrojmë?

Lead Generation

Përmes kësaj tipologjie të “landing page” ju mund të merrni kontakte të vizitorëve në mënyrë që të krijoni një databasë dhe që janë vizitorë që mund të kthehen në klientë.

Click Through

Faqe interneti të cilat paraqesin informacion në lidhje me një zbritje, promovim ose ofertë me qëllim të bindjes së përdoruesit për të blerë menjëherë.

Faqe Shpjeguese

Faqe të cilat përmbajnë informacion të plotë dhe të detajuar lidhur me një produkt specifik. Ajo përmban gjithashtu dhe forma kontakti për të interesuarit por dhe procesor pagese.

Let?s talk

Do you have a project?

We are a team that can level up your image beyond what you imagine!

Name and Surname(Required)

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy

PCM Consulting

PCM Consulting ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e website-it.

 • Client

  PCM Consulting

View Project

Dora e Pajtimit

GO Digital Media ka bashkëpunuar me Organizatën shqiptaro-italiane për krijimin e website-it të ri.

 • Strategy

  Web Design

 • Client

  Dora e Pajtimit

View Project

LIBURNETIK Organisation

Organizata LIBURNETIK lindi si një grup informal në vitin 2013 dhe u themelua zyrtarisht në Tiranë në Korrik 2014. LIBURNETIK është një Organizatë Jo Fitimprurëse e krijuar...

 • Client

  LIBURNETIK ORGANISATION

View Project

Qendra Muzeore Berat

Qendra Muzeore Berat është institucion i specializuar dhe arkivor me status ?muze kombëtar? në vartësi të Ministrisë së Kulturës me seli në qytetin e Beratit e...

 • Client

  Qendra Muzeore Berat

View Project

UrbanLab

Urban Lab është rezultati i projektit URBAN LAB ? Laborator Urban për zhvillimin e territorit në Bashkinë e Divjakës zbatuar nga Vento di Terra në bashkëpunim...

View Project

BenArt Print

BenArt Print është një qendër printimi dixhital që ju ofron mundësi për stampimin dhe prodhimin e produkteve të ndryshme promocionale, printime në ploter të dimensioneve të...

View Project

TIR 2.0

TIR 2.0 ofron një program të integruar për mbështetjen e të rinjve me incentiva konkrete teknike dhe financiare, për të zhvilluar projektet e tyre individuale dhe...

View Project

InfoMedia Albania

IMA (InfoMedia Albania) është revista e parë elektronike informative në Shqipëri dedikuar medias shqiptare dhe asaj të huaj. GO DIGITAL MEDIA krijoi të gjithë platformën e internetit...

View Project

ASAL Student

ASAL Student është një organizatë promovimi social me qendër në Leçe, Itali. GO DIGITAL MEDIA krijoi të gjithë platformën e internetit për këtë organizatë dhe ofron mbështetje...

 • Design

  Website Desing

 • Client

  ASAL Student

View Project

Destinazione Albania

“Internalizzazione di Impresa in Albania”: speciali Workshop su come fare impresa in Albania. La nostra missione é quella di accelerare il processo che porta all’accesso dei nuovi...

View Project