Optimizim i Google My Business - GO Digital Media
Preloader image

Google Maps

Optimizim për

Google My Business

Çfarë është Google My Business?

Google ofron një shumëllojshmëri shërbimesh, ndër të cilat është dhe Harta, e njohur ndryshe si Google Maps. Tashmë të gjithë nëqoftëse duam një shërbim të caktuar apo të gjejmë adresën e një dyqani, Google Maps është një zgjidhje efikase për të mbaruar punë shpejtë dhe saktë.

Google My Business është një veçori tepër e rëndësishmee ofruar nga Google e cila ju pasqyron në hartë dhe në motorin e kërkimit kur një i interesuar kërkon për një shërbim të caktuar.

 

Mirëmbajtja e faqes së Google My Business por gjithashtu dhe optizmizimi i saj në mënyrë profesionale është një element kyç për të patur një sukses, ofruar kjo pikërisht nga motori më i përdorur i kërkimit në botë.

BENEFITS

Çfarë ofrojmë ne për optimizimin e Google My Business?

Review

Seksioni i "review" ose ndryshe opinionet e klientëve është tashmë një prej seksioneve kryesore që klientët vërtetojnë se sa cilësor është shërbimi juaj. Ne menaxhojmë opinonet dhe i përgjigjemi atyre duke maksimizuar profilin tuaj në Google Maps/Google My Business.

Heqja e Komenteve Negative

Ndodh që shpesh një klient i "acaruar" i cili nuk ka qënë i kënaqur me shërbimin të japi komente shumë negative e cila mund të "kthejë mendjen" e klientëve të tjerë. GO Digital Media ju ofron heqjen e komenteve negative nqs. ato realisht janë bërë me qëllim prishjen e reputacionit.

Reklama në Hartë

Për një shërbim të caktuar, GO Digital Media ju ofron reklamimin e biznesit direkt në modulin e Google My Maps. Nëqoftëse një i interesuar kërkon psh. për një Restorant, biznesi juaj del i pari duke shtuar mundësinë që ai të vijë dhe të bëhet klienti juaj.

Mirëmbajtja e Faqes

Profili në Google My Business ka nevojë të mirëmbahet në mënyrë periodike dhe të jetë koherent me të gjitha ndryshimet që ju mund të bëni.

Optimizim i Seksionit Pyetje/Përgjigje

Seksioni i Pyetjeve dhe përgjigjeve është një tjetër seksion i rëndësishëm për të qënë të preferuarit e Google My Business.

Optimizim në Hartë

Përmes këtij shërbimi ne mundësojmë që të zgjerojmë vizibilitetin tuaj në Hartë dhe Motorrët e kërkimit sipas kategorisë që ju keni dhe pa krijuar shpenzime të tepërta.
Let?s talk

Do you have a project?

We are a team that can level up your image beyond what you imagine!

Name and Surname(Required)

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy