Reklamim në Rrjetet Sociale | Reklama PPC - GO Digital Media
Preloader image

Reklamim në Rrjetet Sociale

Fuqizo

me reklamat PPC

Çfarë është Reklamimi në Rrjetet Sociale?

Reklamimi në rrjetet sociale është degë e marketingut dixhital, përmes së cilës lancohen fushata reklamimi të cilat zbatohen në platformat e rrjeteve sociale të cilat janë të targetuara në mënyrë specifike për një audiencë të caktuar.

Bizneset mund të promovojnë markën e tyre dhe të rrisin shitjet në rrjetet sociale ku targeti i tyre i konsumatorëve konsumon më shumë kohë.

BENEFITS

Shërbimet tona të reklamave në rrjetet sociale

Shërbime Reklamimi në Facebook
facebook logo

Arrini tek një audiencë të gjerë në rrjetin social më të përdorur në botë me më shumë se 1 bilion përdoruues.

Shërbime Reklamimi në Instagram
instagram social media marketing go digital media

Rrisni vlerën e markës, merrni follow, like dhe share me reclama në Instagram ku përdoruesit mund të njihen me aktivitetin tuaj dhe të blejnë produkte.

Shërbime Reklamimi në Twitter
twitter sherbime reklamimi ppc godigital media

Lidhuni me klientët potencial në Twitter në mënyrë të shpejtë përmes shërbimit të reklamimit në Twitter.

Facebook dhe Instagram Ads

SI MUND TË KALONI DIXHITAL ME GO DIGITAL MEDIA PËRMES REKLAMIMIT NË RRJETET SOCIALE?

Shërbime Reklamimi në LinkedIn
linkedin sherbime reklamimi

Reklamoni në rrjetin social më të mire për të marë të dhëna dhe aplikime cilësore të cilat kanë potencial për kompaninë tuaj.

Shërbime Reklamash për YouTube
youtube sherbime reklamimi ppc godigitalmedia

Reklamoni në një prej tre platformave më të mëdha në internet. Përmes këtij shërbimi ju reklamoni në formate video ose tekst të cilat kanë efektivitet.

Shërbime reklamimi për Ecommerce
ecommerce sherbime reklamimi ppc godigital media

Merrni klikime në faqen tuaj ecommerce dhe filloni të shisni produktet me reklamimin në rrjetet sociale.

Let?s talk

Do you have a project?

We are a team that can level up your image beyond what you imagine!

Name and Surname(Required)

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy

Marsela Çibukaj

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Marsela Çibukaj

View Project

Covid-19 Awareness Campaign

Bashkia Tepelenë ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Tepelenë

View Project

Covid-19 Awareness Campaign

Bashkia Pogradec ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Pogradec

View Project

Covid-19 Awareness Campaign

Bashkia Mirditë bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.    

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Mirditë

View Project

Covid-19 Awareness Campaign

Bashkia Memaliaj ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Memaliaj

View Project

Covid-19 Awareness Campaign

Bashkia Konispol ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

View Project
September 1, 2017

Re-Debate

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  LIBURNETIK Organisation

View Project
May 26, 2021

Restorant To Apomero

 • Strategy

  Social Media Management

 • Design

  Art Direction

 • Client

  To Apomero

View Project

LIBURNETIK Organisation

 • Client

  LIBURNETIK Organisation

View Project