Fushatë sensibilizuese kundër Covid-19 - GO Digital Media
Preloader image

Covid-19 Awareness Campaign

Bashkia Memaliaj ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.

 

Gallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slide
Task

Krijimi i përmbajtjes dhe strategji komunikimi

  • Strategy

    Social Media Management

  • Client

    Bashkia Memaliaj

Open Project
Back

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy