Menaxhim i Prezenc Online - GO Digital Media
preloader

Merrni klientët tuaj nga interneti!

Sot, një në tre njerëz kërkojnë një biznese që gjendet përreth tyre dhe, në 50% të rasteve, njerëzit që kërkojnë diçka në smartphone-t e tyre kontaktojnë ose vizitojnë biznesin brenda ditës (burimi: Think with Google).  Çfarë po kërkojnë? Emrat e kompanive dhe numrat e telefonit, kryesisht. 

With GO Digital Media, your customers will always be up-to-date on important information about you.

Adresa dhe Informacioni
i Kontaktit

Mos humbisni më kurrë një mundësi biznesi për shkak të një gabimi me adresën!

Orët dhe ditët
e punës

Lërini gjithmonë ata që ju kërkojnë në internet të dinë se kur jeni hapur saktësisht

Përshkrimi i Aktivitetit

I jepni mundësinë publikut të dinë produktet dhe shërbimet që ofroni!

Emri i Kompanisë,
Logoja, Fotot

Prezantoni binesin tuaj me një stil grafik në mënyrë unike

Kompania juaj duhet të jetë në nivelin që i takon!

Mbajeni praninë tuaj dixhitale të përditësuar dhe të unifikuar në të gjitha pikat kryesore të kontaktit në internet.

digital presence
Motorët e Kërkimit

Google, Bing, Yandex

Rrjetet Sociale

Facebook, Instagram, Forsquare, Snapchat

Hartat dhe Navigatorët

Google Maps, TomTom, Waze, Here, Apple Maps, Connect, Navmii

Direktorë dhe Aplikacione

Tripadvisor, AroundMe,
Business Search, iGlobal, BrownBook,
WhereTo, Infobel, FindOpen,
HotFrog, Nextdoor, Infoisinfo

Let?s talk

Do you have a project?

We are a team that can level up your image beyond what you imagine!

Name and Surname(Required)

Ne përdorim Cookier për të përmirësuar shërbimin!