Web Design - GO Digital Media
preloader

Web Design

LIBURNETIK Organisation

Qendra Muzeore Berat

InfoMedia Albania

Destinazione Albania

Klinika Dentare Lako

Re-Debate – Kampionati Kombëtar i Debatit

LED ALBANIA GREECE

iCON ? Intelligent Contact Tirana

Fondacioni SëBashku

Ne përdorim Cookier për të përmirësuar shërbimin!

PCM Consulting

PCM Consulting ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e website-it.
 • Client

  PCM Consulting

View Project

Dora e Pajtimit

GO Digital Media ka bashkëpunuar me Organizatën shqiptaro-italiane për krijimin e website-it të ri.
 • Strategy

  Web Design

 • Client

  Dora e Pajtimit

View Project

LIBURNETIK Organisation

Organizata LIBURNETIK lindi si një grup informal në vitin 2013 dhe u themelua zyrtarisht në Tiranë në Korrik 2014. LIBURNETIK është një Organizatë Jo Fitimprurëse e krijuar...
 • Client

  LIBURNETIK ORGANISATION

View Project

Qendra Muzeore Berat

Qendra Muzeore Berat është institucion i specializuar dhe arkivor me status ?muze kombëtar? në vartësi të Ministrisë së Kulturës me seli në qytetin e Beratit e...
 • Client

  Qendra Muzeore Berat

View Project

UrbanLab

Urban Lab është rezultati i projektit URBAN LAB ? Laborator Urban për zhvillimin e territorit në Bashkinë e Divjakës zbatuar nga Vento di Terra në bashkëpunim...
View Project

BenArt Print

BenArt Print është një qendër printimi dixhital që ju ofron mundësi për stampimin dhe prodhimin e produkteve të ndryshme promocionale, printime në ploter të dimensioneve të...
View Project

TIR 2.0

TIR 2.0 ofron një program të integruar për mbështetjen e të rinjve me incentiva konkrete teknike dhe financiare, për të zhvilluar projektet e tyre individuale dhe...
View Project

InfoMedia Albania

IMA (InfoMedia Albania) është revista e parë elektronike informative në Shqipëri dedikuar medias shqiptare dhe asaj të huaj. GO DIGITAL MEDIA krijoi të gjithë platformën e internetit...
View Project

ASAL Student

ASAL Student është një organizatë promovimi social me qendër në Leçe, Itali. GO DIGITAL MEDIA krijoi të gjithë platformën e internetit për këtë organizatë dhe ofron mbështetje...
 • Design

  Website Desing

 • Client

  ASAL Student

View Project

Destinazione Albania

“Internalizzazione di Impresa in Albania”: speciali Workshop su come fare impresa in Albania. La nostra missione é quella di accelerare il processo che porta all’accesso dei nuovi...
View Project

Klinika Dentare Lako

Klinika Dentare Lako është themeluar në vitin 2002 me iniciativën e Dr. Enkelejd Lako. E liçensuar nga Ministria e Shëndetsisë konform rregullores për shëndetin oral, Klinika Dentare...
 • Client

  Klinika Dentare Lako

View Project

Re-Debate – Kampionati Kombëtar i Debatit

Projekti i zbatuar nga Organizata LIBURNETIK me qëllim zhvillimin e mendimit kritik tek të rinjtë e shkollave të mesme të vendit përmes të argumentuarit, punës në...
 • Client

  LIBURNETIK Organisation

View Project

LED ALBANIA GREECE

LED Albania Greece inkurajon përdorimin e teknologjive dhe sistemeve inovative me qëllim promovimin, ruajtjen dhe mbrojtjen e efikasitetit të burimeve, në përputhje me politikat dhe iniciativat...
 • Client

  INTERREG IPA II CROSS

View Project

ExpoCarnival

ExpoCarnival është një event i cili zhvillohet në qytetin e Milanos sjell në qendër kulturën, ushqimin, artin, performancën e popujve nga e gjithë bota, komunitete, shoqata dhe...
View Project

iCON ? Intelligent Contact Tirana

iCON – Intelligent Contact Tirana ofron shërbime në fushën e telekomunikacionit për kompani të ndryshme italiane si Telecom Italia. GO DIGITAL MEDIA krijoi faqen e internetit për...
 • Client

  iCON ? Intelligent Contact Tirana

View Project

Fondacioni SëBashku

Fondacioni ?Së Bashku? u themelua dhe vazhdon t? drejtohet nga të rinj me aftësi t? kufizuar, me objektivin për të mbrojtur të drejtat e personave me...
 • Client

  Fondacioni SëBashku

View Project