GO Digital Media - Digital Marketing Agency in Tirana, Albania - Web Design, Social Media Marketing
Preloader image

social media managemenet menaxhim i rrjeteve sociale godigitalmedia albania
SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Empower your business through social media management!

t1 icon list v1

We create the appropriate audience for your company!

service icon v2

Personalized and Publication on Social Media Networks!

service icon v3

Consulting for digital channels to build effective strategies

target 1

Organic increase of followers on Social Media Networks like Facebook and Instagram!

ADVERTISING

Start to use the internet for your business advertising!

GO Digital Media offers you the opportunity to advertise through Google and Facebook where you can promote your website, increase online sales, increase the number of calls for your activity or target your customers to keep buying from you!

service icon v5

Expand your customer base and increase your revenue

service icon v6

Efficient and Targeted campaigns

service icon v7

Pa humbje kohe dhe lodhje për të arritur tek klienti

service icon v8

Paguaj për aq sa do! Pa kosto të fshehta dhe shpenzime

Asset 1@2x

Mbrojmë dhe Monetizojmë Përmbajtjen
kampionatet më të rëndësishme të sportit!

Distribution and monetization for artists!

Shpërndarja e prodhimit Muzikor

Go Digital Media offers for all artists the distribution and publishing of their songs and video clips on popular platforms such as YouTube, Spotify, Apple Music, iTunes, Deezer, Tidal etc.

Generate income from productions

We help you to receive payments from YouTube or other music platforms by offering 24/7 support. Just think about performing, we'll take care of the rest!

Automation and speed

Distribution
and protect of musical works

GO Digital Media distributes your musicon the most used music platforms ensuring the highest commitment against piracy and maximizing revenue.

youtubee
spotify logo
apple music
WE OFFER MORE!

OUR SERVICES

Testimonials

Çfarë thonë klientët
për ne.

They trusted us

OUR CLIENTS

Let?s talk

Do you have a project?

We are a team that can level up your image beyond what you imagine!

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy

Vitmar Basha – Youtube

   

 • Client

  Vitmar Basha

View Project

Marsela Cibukaj – Youtube Channel

Prej dy vitesh këngëtarja Marsela Çibukaj ka zgjedhur bashkëpunimin me GO Digital Media për menaxhimin dhe monetizimin e kanalit të saj në Youtube. Falë këtij bashkëpunimi artistja...

 • Client

  Marsela Çibukaj

View Project

Marsela Çibukaj

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Marsela Çibukaj

View Project

Covid-19 Awareness Campaign

Bashkia Tepelenë ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Tepelenë

View Project

Covid-19 Awareness Campaign

Bashkia Pogradec ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Pogradec

View Project

Covid-19 Awareness Campaign

Bashkia Mirditë bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.    

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Mirditë

View Project

Covid-19 Awareness Campaign

Bashkia Memaliaj ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Memaliaj

View Project

Covid-19 Awareness Campaign

Bashkia Konispol ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

View Project