Youtube - GO Digital Media
preloader

Youtube

Vitmar Basha – Youtube

Marsela Cibukaj – Youtube Channel

Ne përdorim Cookier për të përmirësuar shërbimin!

Vitmar Basha – Youtube

   
  • Client

    Vitmar Basha

View Project

Marsela Cibukaj – Youtube Channel

Prej dy vitesh këngëtarja Marsela Çibukaj ka zgjedhur bashkëpunimin me GO Digital Media për menaxhimin dhe monetizimin e kanalit të saj në Youtube. Falë këtij bashkëpunimi artistja...
  • Client

    Marsela Çibukaj

View Project