preloader

ABOUT US

GO DIGITAL MEDIA është një agjenci marketingu dixhital dhe label muzikor i cili ofron shërbime inovative të Reklamimit Dixhital, PPC (Pay-per-Click), SEO (Search Engine Optimization), Marketing në Median Sociale dhe mirëmbajtje e tyre, Email Marketing, Automatizim të Marketingut, Web Design, Brandim dhe shërbime të tjera të Graphic Design.

Ne kemi një eksperiencë mbi 10-vjeçare duke punuar me biznese të ndryshme, insititucione por gjithashtu dhe organizata të shoqërisë civile.

GO DIGITAL MEDIA gjithashtu zotëron dhe InfoMedia Albania, një portal informativ i themeluar në vitin 2013 duke qënë kështu, gjithashtu dhe prezente në botën e medias shqipfolëse.

ABOUTT e1630154985106

MISIONI

Filozofia e GO Digital Media është ofrimi i mundësive të shumta për njësi të ndryshe me qëllim dixhitalizimin e tyre. Marketingu dixhital shpesh mund të duket i vështirë. Por tashmë të gjithë flasin se sa I rëndësishëm është ai për suksesin e një biznesi.

Ne në Go Digital Media i thjeshtojmë gjërat ku përmes shërbimeve tona ofrojmë një numër të madh mundësish përmes një strategjie të mirëmenduar dhe të trajtuar në mënyrë rigoroze.

Automatizim dhe shpejtësi

Ne shpërndajmë
dhe mbrojmë veprat muzikore

GO Digital Media shpërndan veprat muzikore në platformat me përdorimin më të gjerë muzikor duke siguruar përpjeket maksimale kundër piraterisë si dhe duke maksimizuar të ardhurat.

youtubee
spotify logo
apple music

Le të bashkëpunojmë

Ke një projekt?
GO Digital!

Ne jemi një skuadër që mund t’ju ndihmojë me çdo zgjidhje për shërbimet në internet dhe gjithmonë të gatshëm për të bashkëpunuar!

Ne përdorim Cookier për të përmirësuar shërbimin!