Distribuim Muzike - GO Digital Media
Preloader image

Shpërndani publikimet tuaja në mënyrë të sigurt
në të gjitha platformat audio dhe video, në cilësinë më të lartë.

DISTRIBUIM

Shërbimet e Shpërndarjes së Muzikës

Të gjitha formatet
Audio & Video
music and video

Falë teknologjisë sonë, ne ju mundësojmë hedhjen e këngëve tuaja në shumë formate: Single, EP, Albume, Video?

Shpërndarje e Muzikës
në mbarë botën
music store

Rrisni vlerën e markës, merrni follow, like dhe share me reclama në Instagram ku përdoruesit mund të njihen me aktivitetin tuaj dhe të blejnë produkte.

Privatësi dhe Suport
music store

Skuadra e GO Digital Media ofron asistencën më të mirë dhe ne kujdesemi maksimalisht për privatësinë tuaj. Prodhimet tuaja janë të ruajtura në mënyrë të sigurtë.

Let?s talk

Je artist? Bëhu pjesë e GO Digital Media!

Name and Surname(Required)

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy