Menaxhim dhe Marketing i Rrjeteve Sociale - GO Digital Media
Preloader image

Çfarë është Menaxhimi i Mediave Sociale?

Menaxhimi i mediave sociale është procesi i krijimit, botimit, promovimit dhe menaxhimit të përmbajtjes nëpër kanalet e mediave sociale si Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube dhe Pinterest.

Menaxhimi i mediave sociale shkon përtej postimeve për të ?mbajtur gjallë?  profilet e mediave sociale të kompanisë suaj. Ky shërbim ka fokus angazhimin me audiencën tuaj dhe kërkimin e mundësive të reja për të rritur arritjen, shikueshmërinë por gjithashtu dhe për të rritur blerjet dhe rritur markën tuaj

Social Media Management

Ne ju ofrojmë një shërbim të plotë për të maksimizuar burimet, kohën dhe paratë tuaja. Me synimin për të angazhuar më mirë audiencën tuaj përmes postimeve në Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, TikTok dhe Google My Business.

Multi
Platforma

Ne krijojmë dhe menaxhojmë faqet tuaja sociale në Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, TikTok dhe Google My Business, ku njerëzit kalojnë pjesën më të madhe të kohës në internet.

Social Media Manager
vetëm për ju

Një nga menaxherët tanë të rrjeteve sociale do të punojë me ju dhe planifikimin e përmbajtjes që do të publikohet, duke menaxhuar planin tuaj të komunikimit sipas nevojave tuaja.

Copywriter në dispozicionin tuaj

Nuk keni kohë për të menaxhuar faqen tuaj në Rrjetet Sociale? Agjentët tuaj do të shkruajnë vetëm përmbajtje gjithmonë unike dhe origjinale për aktivitetin tuaj.

Maksimizim dhe Reklamim

A mendoni se postimet tuaja nuk kanë ekspozim të mjaftueshëm? Mos u shqetësoni, ekspertët tanë do të kurojnë çdo përmbajtje duke sponsorizuar postimet.

BENEFITS

Çfarë përfshijnë shërbimet tona të menaxhimit të rrjeteve sociale?

Postime origjinale në rrjetet sociale

Merrni ndjekës të rinjë si dhe i përfshini ndjekësit actual me postime unike dhe të dedikuara për biznesin tuaj. Çdo muaj, ne krijojmë 15-75 postime në rrjetet tuaja sociale të cilat aprovohen paraprakisht nga ju.

Grafike dhe Foto e përpunuar dhe me dizajn vetëm për aktivitetin tuaj

Merrni vëmëndjen e përdoruesëve me imazhe grafike dhe foto të përpunuara me design të cilat shoqërohen me postimet. Vlera e imazheve të ofrojnë që ju të maksimizoni postimet në rrjetet sociale.

Krijimi i fotos së profilit dhe cover

Përmirësoni markën por gjithashtu tregoni një imazh të besueshëm dhe serioz me një foto dhe cover profili të specifikuar. Nëse ju i keni këto elemente ne i përpunojmë dhe i rishikojmë në mënyrë që të arrijnë sa më shumë rezultat.

Facebook dhe Instagram Ads

Menaxhim i Reklamave (Facebook dhe Instagram ads)

Përveç menaxhimit të rrjeteve sociale ju mund të bëni akoma më shumë. Ne ju krijojmë reklamat e paguara të dedikuara për të arritur objektivat dhe për të rritur të ardhurat tuaja. Për një fushatë të paguar reklamash ju mund të shihni gjithashtu dhe shërbimin e reklamimit që ofrohet dhe si një paketë e veçantë.

Krijimi dhe Optimizimi i rrjeteve sociale

Për të nisur strategjinë tuaj të marketingut në rrjetet sociale, ju keni nevojë për llogari të optimizuara. Nëse ju jeni një kompani e re dhe nuk i dispononi llogaritë ne ju krijojmë një llogari të dedikuar me të gjitha elementet e sipërpërmendura. Kompania juaj do të ketë pronësinë e plotë të kësaj llogarie.

Auditim dhe Analizim i rrjeteve sociale

GO Digital Media do të krijojë një strategji të dedikuar për rrjetet sociale. Paraprakisht ne shikojmë historikun tuaj në rrjetet sociale siç janë postimet, komentet, angazhimet e përdoruesëve dhe më tej për të ndërtuar një strategji të përpiktë për biznesin tuaj.

Analizë e Reputacionit të Markës

Zbuloni vlerën dhe reputacionin e markës tuaj në internet me një analizë të reputacionit të brandit. Ne do të vëzhgojmë të gjitha elementet që prezantojnë njësinë tuaj dhe do t?ju pajisim me rekomandime për të arritur një reputacion të besueshëm.

Unë i kam disa faqe të hapura, si mund të më ndihmoni?

Me paketat tona ju mund të na delegoni nevojat tuaja të komunikimit, duke liruar kohë dhe burime për t'iu kushtuar kompanisë dhe punës suaj. Ne do të kujdesemi për të optimizuar profilin tuaj aktual duke parë me vëmëndje detajet tuaja dhe duke krijuar një linjë sipas trendeve të fundit të rrjeteve sociale.

Përse duhet të reklamojë në Facebook?

Facebook ka një numër të konsiderueshëm përdoruesish dhe është është rrjeti më i njohur social në botë  të cilët shpenzojnë mesatarisht 58.5 minuta çdo ditë (burimi: Hootsuite , 2020). Në Facebook mund të gjeni shumicën e klientëve tuaj të mundshëm: mosha që përdor këtë rrjet është kryesisht midis 25 dhe 45 vjeç. Komunikimi me ta përmes një plani editorial të caktuar është një mundësi unike për të krijuar dhe forcuar lidhjet me audiencën tuaj.

Përse duhet të investojë në Instagram?

Instagram është një nga rrjetet sociale me shkallën më të lartë të rritjes, si për sa i përket përdorimit ashtu edhe numrit të përdoruesëve. Instagram është rrjeti i dytë më i përdorur pas Instagram. Ka një objektiv mjaft të ri, pjesërisht të mbivendosur dhe pjesërisht plotësues me atë të Facebook-ut; ka një metodë përdorimi që i jep hapësirë ??përmbajtjes me një ndikim të madh vizual; së fundi, i lejon kompanitë të zgjerojnë pikat e kontaktit me objektivin e tyre, duke përgjuar klientin e mundshëm në një fazë të ndryshme të procesit të vendimmarrjes së blerjes sesa Facebook.

Let?s talk

Do you have a project?

We are a team that can level up your image beyond what you imagine!

Name and Surname(Required)

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy

Marsela Çibukaj

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Marsela Çibukaj

View Project

Covid-19 Awareness Campaign

Bashkia Tepelenë ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Tepelenë

View Project

Covid-19 Awareness Campaign

Bashkia Pogradec ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Pogradec

View Project

Covid-19 Awareness Campaign

Bashkia Mirditë bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.    

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Mirditë

View Project

Covid-19 Awareness Campaign

Bashkia Memaliaj ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Memaliaj

View Project

Covid-19 Awareness Campaign

Bashkia Konispol ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

View Project
September 1, 2017

Re-Debate

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  LIBURNETIK Organisation

View Project
May 26, 2021

Restorant To Apomero

 • Strategy

  Social Media Management

 • Design

  Art Direction

 • Client

  To Apomero

View Project

LIBURNETIK Organisation

 • Client

  LIBURNETIK Organisation

View Project