Dizenjim Grafik - GO Digital Media
Preloader image

SERVICES

LOGO DESIGN

Brandi i një biznesi është identiteti i tij në tërësi. Duke filluar nga logoja e duke përfunduar tek kartëvizitat, në pamje të parë mund të duken minimaliste por janë ato që i japin jetë një sipërmarrjeje. Ne në GO Digital Media ofrojmë brandim të plotë të biznesit tuaj me çmime konkuruese në treg!

With GO Digital Media, your customers will always be up-to-date on important information about you.

DIZENJIM KARTËVIZITASH

Ne krijojmë dhe ideojmë kartëvizita të ndryshme të cilat janë në koherencë me trendet e fundit të dizajnit si edhe që u përshaten më së miri biznesit tuaj. Gjithashtu GO Digital Media mundëson dhe printimin e tyre me teknologjinë më të fundit të printimit në letra cilësore të formave të ndryshme.

ILUSTRIME

Stafi ynë mundëson krijimin e ilustrimeve për libra të ndryshëm apo për marketing të cilat janë unike në llojin e tyre dhe tepër të veçanta për syrin e publikut. Ne kemi një staf të dedikuar i cili merret me punimin tuaj në mënyrë që ai jo vetëm të jetë brenda shijeve tuaja por që të tregojë diferencën tuaj nga të tjerët.

DIZAJN BROSHURASH

Broshurat ndihmojnë në tërheqjen e vëmendjes së klientëve të mundshëm, veçanërisht në rastin e bizneseve të vogla dhe në zhvillim që kanë një buxhet të kufizuar. Ato janë të dyja efektive dhe miqësore me xhepin sesa reklamat e produkteve në revista dhe gazeta, duke pasur parasysh faktin se hapësira kryesore në median e shkruar është e kushtueshme.

DIZAJN KOPERTINASH

Kopertina e librit krijon përshtypjen e parë te lexuesit e tij të mundshëm. Prandaj, dizajni i kopertinës së librit është një nga aspektet më të rëndësishme të marketingut të një libri. Nëse kopertina nuk është projektuar mirë, do të humbni shitjet. … Një kopertinë e suksesshme libri duhet ta bëjë lexuesin ta ‘ndjejë’ dorëshkrimin në vend që të ‘tregojë’ për të.

DIZAJN POSTERASH

Posterët janë një nga format me  më efektive të reklamimit në treg. Posterët ju lejojnë të përhapni mesazhin tuaj në një audiencë të gjerë, shumë më lirë se reklamat në radio, të shtypura ose televizive në një mënyrë të thjeshtë, të lehtë dhe të përballueshme.

DIZAJN PREZANTIME

Një prezantim i dizajnuar mirë do të tregojë se ju intereson mesazhi që po përpiqeni të përcillni. Do të tregojë pasionin tuaj për këtë temë. Ashtu si shprehja ‘veshje për sukses’ prezantimet tuaja duhet gjithashtu të duken pjesë dhe do t’ju bëjnë të ndiheni më të sigurt kur jepni.

DIZAJN FLETËPALOSJESH

Fletëpalosjet janë një mënyrë e lehtë dhe efektive për t’u treguar njerëzve në rrugë për shërbimet dhe produktet tuaja. Ata mund të mos e kenë parë kurrë faqen tuaj të internetit, ose mund të mos jenë në mediat sociale. 

DIZAJN INFOGRAFIKËSH

Infografikët përfaqësojnë mesazhin tuaj në një mënyrë efektive dhe të këndshme vizualisht, dhe gjithashtu mund të mbajnë vëmendjen e lexuesve tuaj. Infografikët, kur përdoren së bashku me elementë të tjerë të uebit, lehtëson renditjen më të lartë në motorët e kërkimit. Infografia i bën temat komplekse të këndshme dhe të lehta për t’u kuptuar.

Let?s talk

Do you have a project? Let's discuss!

Name and Surname(Required)

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy