Reklama në Facebook dhe Instagram - GO Digital Media
Preloader image

Pse është e rëndësishme të reklamoni në rrjetet sociale?

Sepse janë 2 milionë përdorues aktivë të internetit në Shqipëri ku 1,6 milionë (55.6% e popullsisë) janë përdorues të rrjeteve sociale. Rritja e përdoruesëve të rrjeteve sociale është rritur nga vitit në vit me +14,3%!

1.
NE NDËRTOJMË PLANIN TUAJ TË REKLAMAVE NË RRJETET SOCIALE

Një nga konsulentët tanë, bazuar në objektivat e biznesit tuaj, do t’ju këshillojë se kur të planifikoni fushata në mediat sociale dhe cilat metoda duhen përdorur.

2.
MBULOJMË GJITHÇKA
JU THJESHT SHIHNI!

Ne i bëjmë të gjitha! Ekipi ynë e do të krijojë fushatat më efektive për biznesin tuaj dhe për të angazhuar një audiencë të gjerë në Facebook dhe Instagram!

3.
NE GJENEROJMË REZULTATET
MË TË MIRA PËR BIZNESIN TUAJ!

Nëpërmjet teknologjive tona ne analizojmë në kohë reale ecurinë e reklamave tuaja në Facebook dhe Instagram për t’ju sjellë rezultatet më të mira të mundshme.

Pyetje & Përgjigje

Ju promovoni biznesin, komunikoni një promocion ose iniciative, rrisni trafikun në webin tuaj, rrisni numrin e ndjekësve në faqet tuaja. Gjithashtu ju mund të merrni kontakte të klientëve potenciale. Nëqoftëse besoni në fuqinë e mediave sociale, me GO Digital Media ju mund të krijojni në plan reklamimi në Facebook dhe Instagram që arrin tek përdoruesit që janë të interesuar me produktet tuaja apo shërbimet në atë moment duke arritur vëmëndjen maksimale.

Nuk ka kohë të mirë, pro vetëm kohë efektive që ju reklamoni produktin tuaj. Falë metodave të avancuara të reklamimit, ne ofrojmë një strategji reale dhe që mund të japim këshillat më të mira se kur duhet aktivizuar fushata si edhe në cilat fusha dhe tema duhet të fokusohet ajo.

Ju do të merrni pjesë në të gjitha fazat e krijimit të strategjisë së reklamimit. Duke filluar që nga ajo çfarë doni të komunikoni por gjithashtu se si doni ta prezantoni brandin tuaj. Skuadra jonë do të studiojë të gjitha hapsirat grafike dhe atë të përmbajtjes në mënyrë që fushata të ketë sa më shumë efektivitet dhe të jetë e përshtatur për të gjitha paisjet.

Let?s talk

Do you have a project?

We are a team that can level up your image beyond what you imagine!

Name and Surname(Required)

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy

Marsela Çibukaj

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Marsela Çibukaj

View Project

Covid-19 Awareness Campaign

Bashkia Tepelenë ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Tepelenë

View Project

Covid-19 Awareness Campaign

Bashkia Pogradec ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Pogradec

View Project

Covid-19 Awareness Campaign

Bashkia Mirditë bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.    

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Mirditë

View Project

Covid-19 Awareness Campaign

Bashkia Memaliaj ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Memaliaj

View Project

Covid-19 Awareness Campaign

Bashkia Konispol ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

View Project
September 1, 2017

Re-Debate

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  LIBURNETIK Organisation

View Project
May 26, 2021

Restorant To Apomero

 • Strategy

  Social Media Management

 • Design

  Art Direction

 • Client

  To Apomero

View Project

LIBURNETIK Organisation

 • Client

  LIBURNETIK Organisation

View Project