Qendra Muzeore Berat - GO Digital Media
Preloader image

Qendra Muzeore Berat

Qendra Muzeore Berat është institucion i specializuar dhe arkivor me status ?muze kombëtar? në vartësi të Ministrisë së Kulturës me seli në qytetin e Beratit e cila administron ?Muzeun Ikonografik Onufri dhe Muzeu Etnografik.

  • Client

    Qendra Muzeore Berat

Open Project
Back

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy