Klinika Dentare Lako - GO Digital Media
Preloader image

Klinika Dentare Lako

Klinika Dentare Lako është themeluar në vitin 2002 me iniciativën e Dr. Enkelejd Lako.

E liçensuar nga Ministria e Shëndetsisë konform rregullores për shëndetin oral, Klinika Dentare Lako operon prej 15 vjetësh në Tiranë me një staf të kualifikuar mjekësh shqiptar dhe suportin e mjekëve italian, me shërbimet më të mira dentare në Shqipëri.

GO DIGITAL MEDIA krijoi të gjithë platformën e internetit për këtë klinikë dhe vayhdon të ofrojë mbështetjen për marketingun digital të këtij subjekti.

  • Client

    Klinika Dentare Lako

Open Project
Back

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy