Portfolio - GO Digital Media
Preloader image
Back

Portfolio

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy

PCM Consulting

PCM Consulting ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e website-it.

 • Client

  PCM Consulting

View Project

Dora e Pajtimit

GO Digital Media ka bashkëpunuar me Organizatën shqiptaro-italiane për krijimin e website-it të ri.

 • Strategy

  Grafica Web

 • Client

  Dora e Pajtimit

View Project

LIBURNETIK Organisation

Organizata LIBURNETIK lindi si një grup informal në vitin 2013 dhe u themelua zyrtarisht në Tiranë në Korrik 2014. LIBURNETIK është një Organizatë Jo Fitimprurëse e krijuar...

 • Client

  LIBURNETIK ORGANISATION

View Project

Qendra Muzeore Berat

Qendra Muzeore Berat është institucion i specializuar dhe arkivor me status ?muze kombëtar? në vartësi të Ministrisë së Kulturës me seli në qytetin e Beratit e...

 • Client

  Qendra Muzeore Berat

View Project

UrbanLab

Urban Lab është rezultati i projektit URBAN LAB ? Laborator Urban për zhvillimin e territorit në Bashkinë e Divjakës zbatuar nga Vento di Terra në bashkëpunim...

View Project

BenArt Print

BenArt Print është një qendër printimi dixhital që ju ofron mundësi për stampimin dhe prodhimin e produkteve të ndryshme promocionale, printime në ploter të dimensioneve të...

View Project

Migrimi aktual dhe potenciali studentëve nga Shqipëria: një ?Brain Drain? i mundshëm?

 • Client

  FES Tirana

View Project

Hyrja në fuqi e Traktatit të OKB-së për Ndalimin e Armëve Bërthamore

View Project

Strengthening regional cooperation through youth work

 • Client

  Beyond Barriers

View Project

Raport studimor: Përceptimi qytetar mbi aksesin në shërbimet publike të shëndetit mendor në Tiranë

 • Client

  Fondacioni SëBashku

View Project

Impakti i Covid-19 dhe personat me aftësi të kufizuar në shqipëri: Sfidat kryesore gjatë pandemisë

 • Client

  Fondacioni SëBashku

View Project

Mite dhe Fakte rreth Jetesës së Pavarur

 • Client

  Fondacioni SëBashku

View Project

Rini Europiane

GO Digital Media ka bashkëpunuar me Organizatën LIBURNETIK për krijimin e logos së website-it.

View Project

SAY

Go Digital Media ka Bashkëpunuar me Organizatën LIBURNETIK për krijimin e identiteti të projektit ?SAY ? Strengthen Activism in Youth field?. Projekti ?Forcimi I aktivizmit në fushën...

 • Client

  LIBURNETIK Organisation

View Project

Rinia, Mendimi kritik dhe Kultura e Debatit

Go Digital Media ka Bashkëpunuar me Organizatën LIBURNETIK për krijimin e identiteti të projektit “Rinia, Mendimi kritik dhe Kultura e Debatit”. Projekti synon promovimin e kulturës së...

 • Client

  LIBURNETIK Organisation

View Project

ATM – Albanina Tourism Managmement

Albania Tourism Management, azienda che si occupa della gestione di strutture ricettive e dell’organizzazione di eventi di promozione turistica, gestione delle risorse umane, web marketing e...

 • Client

  ATM

View Project

Marsela Çibukaj

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Marsela Çibukaj

View Project

Campagna di sensibilizzazione contro il Covid-19? B.T.

Bashkia Tepelenë ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Tepelenë

View Project

Campagna di sensibilizzazione contro il Covid-19? B.P.

Bashkia Pogradec ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Pogradec

View Project

Campagna di sensibilizzazione contro il Covid-19

Bashkia Mirditë bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.    

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Mirditë

View Project

Campagna di sensibilizzazione contro il Covid-19

Bashkia Memaliaj ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Memaliaj

View Project

Campagna di sensibilizzazione contro il Covid-19

Bashkia Konispol ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

View Project
Settembre 1, 2017

Re-Debate

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  LIBURNETIK Organisation

View Project
Maggio 26, 2021

Restorant To Apomero

 • Strategy

  Social Media Management

 • Design

  Art Direction

 • Client

  To Apomero

View Project

LIBURNETIK Organisation

 • Client

  LIBURNETIK Organisation

View Project

Vitmar Basha – Youtube

   

 • Client

  Vitmar Basha

View Project

Marsela Cibukaj – Youtube Channel

Prej dy vitesh këngëtarja Marsela Çibukaj ka zgjedhur bashkëpunimin me GO Digital Media për menaxhimin dhe monetizimin e kanalit të saj në Youtube. Falë këtij bashkëpunimi artistja...

 • Client

  Marsela Çibukaj

View Project