SEO - Optimizim i Motorit te Kerkimit - GO Digital Media
Preloader image

Reklamim në Rrjetet Sociale

Fuqizo

me SEO

Çfarë është SEO - Search Engine Optimization?

Search Engine Optimization njohur ndryshe si Përmirësimi i Motorëve të Kërkimit është një shërbim i Marketingut Dixhital i cili përmirëson renditjen e rezultateve të kërkimit në motorët e kërkimit siç është Google. Ky përmirësim i renditjes, përmirëson vizibilitetin e biznesit në motorët e kërkimit dhe mundëson qasjen e klientëve potencialë tek biznesi juaj.

Kur vjen fjala për të gjetur klientë të cilët kanë nevojë për produktet apo shërbimet tuaja, SEO është hallka kyçe. GO Digital Media zhvillon strategjinë e SEO duke përmirësuar tërësisht renditjen në motorën e kërkimit. Ne bëjmë përpjekjet maksimale që ju të vendoseni në vendin e parë në Google apo Bing

Shërbimet tona të SEO

Auditim i Faqes së Internetit

Auditi i faqes së internetit është hallka kyçe e punës tonë. Auditimi i lejon skuadrës tonë të ndërtojë strategjinë e SEO. Kjo është dhe arsyeja pse ne bëjmë paraprakisht një auditim të SEO para se të fillojmë punën.

Kërkim i Keywords

Pa kërkim të fjalëve kyçe, nuk do të shfaqeni në vendin e duhur në rezultatet e kërkimit që kanë mundësinë të arrijnë në vendin e parë. Kërkimi i fjalëve kyçe është procesi i kërkimit të volumit të kërkimit, konkurrencës dhe kostoja për klikim (CPC) i fjalëve kyçe që kanë vlerë për biznesin tuaj.

Opzimizim SEO On-Page

SEO on-page është një pjesë e esenciale e strategjisë SEO. Kudo që dëshiron të shfaqesh në kërkimet e Google, apo motorë të tjerë siç janë Bing apo Yahoo!, duhet të keni një faqe të optimizuar me elementët e SEO për të patur vizibilitet.

Shfaqu në Hartë

OPTIMIZIM I GOOGLE MY BUSINESS

SEO E-Commerce

Ne krijojmë strategjinë për dyqanin tuaj të shitjeve online për të patur sa më shumë rezultar dhe ekektivitet në renditjen e Google

SEO Teknike

Një element shumë i rëndësishëm i SEO është dhe struktura e qartë dhe korrekte në përputhje me parametrat që kërkojnë motorët e kërkimit

SEO për Video

Ashtu siç është përmbajtja e shkruar në një faqe webi, videot janë një tjetër domosdoshmëri që rrisin vizibititetin tuaj në motorët e kërkimit.

Parliamone

Hai un progetto?

Siamo una squadra in grado di portare la tua immagine oltre ciò che immagini!

Nome e cognome(Obbligatorio)

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy

PCM Consulting

PCM Consulting ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e website-it.

 • Client

  PCM Consulting

View Project

Dora e Pajtimit

GO Digital Media ka bashkëpunuar me Organizatën shqiptaro-italiane për krijimin e website-it të ri.

 • Strategy

  Grafica Web

 • Client

  Dora e Pajtimit

View Project

LIBURNETIK Organisation

Organizata LIBURNETIK lindi si një grup informal në vitin 2013 dhe u themelua zyrtarisht në Tiranë në Korrik 2014. LIBURNETIK është një Organizatë Jo Fitimprurëse e krijuar...

 • Client

  LIBURNETIK ORGANISATION

View Project

Qendra Muzeore Berat

Qendra Muzeore Berat është institucion i specializuar dhe arkivor me status ?muze kombëtar? në vartësi të Ministrisë së Kulturës me seli në qytetin e Beratit e...

 • Client

  Qendra Muzeore Berat

View Project

UrbanLab

Urban Lab është rezultati i projektit URBAN LAB ? Laborator Urban për zhvillimin e territorit në Bashkinë e Divjakës zbatuar nga Vento di Terra në bashkëpunim...

View Project

BenArt Print

BenArt Print është një qendër printimi dixhital që ju ofron mundësi për stampimin dhe prodhimin e produkteve të ndryshme promocionale, printime në ploter të dimensioneve të...

View Project

TIR 2.0

TIR 2.0 ofron një program të integruar për mbështetjen e të rinjve me incentiva konkrete teknike dhe financiare, për të zhvilluar projektet e tyre individuale dhe...

View Project

InfoMedia Albania

IMA (InfoMedia Albania) është revista e parë elektronike informative në Shqipëri dedikuar medias shqiptare dhe asaj të huaj. GO DIGITAL MEDIA krijoi të gjithë platformën e internetit...

View Project

ASAL Student

ASAL Student është një organizatë promovimi social me qendër në Leçe, Itali. GO DIGITAL MEDIA krijoi të gjithë platformën e internetit për këtë organizatë dhe ofron mbështetje...

 • Design

  Website Desing

 • Client

  ASAL Student

View Project

Destinazione Albania

“Internalizzazione di Impresa in Albania”: speciali Workshop su come fare impresa in Albania. La nostra missione é quella di accelerare il processo che porta all’accesso dei nuovi...

View Project