ASAL Student - GO Digital Media
Preloader image

ASAL Student

ASAL Student është një organizatë promovimi social me qendër në Leçe, Itali.

GO DIGITAL MEDIA krijoi të gjithë platformën e internetit për këtë organizatë dhe ofron mbështetje për mbarëvajtjen e rrjeteve sociale.

  • Design

    Website Desing

  • Client

    ASAL Student

Open Project
Back

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy