Menaxhim i Prezencës Online - GO Digital Media
Preloader image

Merrni klientët tuaj nga interneti!

Sot, një në tre njerëz kërkojnë një biznese që gjendet përreth tyre dhe, në 50% të rasteve, njerëzit që kërkojnë diçka në smartphone-t e tyre kontaktojnë ose vizitojnë biznesin brenda ditës (burimi: Think with Google).  Çfarë po kërkojnë? Emrat e kompanive dhe numrat e telefonit, kryesisht. 

Con GO Digital Media i tuoi clienti saranno sempre aggiornati su importanti informazioni su di te.

Adresa dhe Informacioni
i Kontaktit

Mos humbisni më kurrë një mundësi biznesi për shkak të një gabimi me adresën!

Orët dhe ditët
e punës

Lërini gjithmonë ata që ju kërkojnë në internet të dinë se kur jeni hapur saktësisht

Përshkrimi i Aktivitetit

I jepni mundësinë publikut të dinë produktet dhe shërbimet që ofroni!

Emri i Kompanisë,
Logoja, Fotot

Prezantoni binesin tuaj me një stil grafik në mënyrë unike

Kompania juaj duhet të jetë në nivelin që i takon!

Mbajeni praninë tuaj dixhitale të përditësuar dhe të unifikuar në të gjitha pikat kryesore të kontaktit në internet.

digital presence
Motorët e Kërkimit

Google, Bing, Yandex

Rrjetet Sociale

Facebook, Instagram, Forsquare, Snapchat

Hartat dhe Navigatorët

Google Maps, TomTom, Waze, Here, Apple Maps, Connect, Navmii

Direktorë dhe Aplikacione

Tripadvisor, AroundMe,
Business Search, iGlobal, BrownBook,
WhereTo, Infobel, FindOpen,
HotFrog, Nextdoor, Infoisinfo

Parliamone

Hai un progetto?

Siamo una squadra in grado di portare la tua immagine oltre ciò che immagini!

Nome e cognome(Obbligatorio)

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy

PCM Consulting

PCM Consulting ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e website-it.

 • Client

  PCM Consulting

View Project

Dora e Pajtimit

GO Digital Media ka bashkëpunuar me Organizatën shqiptaro-italiane për krijimin e website-it të ri.

 • Strategy

  Grafica Web

 • Client

  Dora e Pajtimit

View Project

LIBURNETIK Organisation

Organizata LIBURNETIK lindi si një grup informal në vitin 2013 dhe u themelua zyrtarisht në Tiranë në Korrik 2014. LIBURNETIK është një Organizatë Jo Fitimprurëse e krijuar...

 • Client

  LIBURNETIK ORGANISATION

View Project

Qendra Muzeore Berat

Qendra Muzeore Berat është institucion i specializuar dhe arkivor me status ?muze kombëtar? në vartësi të Ministrisë së Kulturës me seli në qytetin e Beratit e...

 • Client

  Qendra Muzeore Berat

View Project

UrbanLab

Urban Lab është rezultati i projektit URBAN LAB ? Laborator Urban për zhvillimin e territorit në Bashkinë e Divjakës zbatuar nga Vento di Terra në bashkëpunim...

View Project

BenArt Print

BenArt Print është një qendër printimi dixhital që ju ofron mundësi për stampimin dhe prodhimin e produkteve të ndryshme promocionale, printime në ploter të dimensioneve të...

View Project

TIR 2.0

TIR 2.0 ofron një program të integruar për mbështetjen e të rinjve me incentiva konkrete teknike dhe financiare, për të zhvilluar projektet e tyre individuale dhe...

View Project

InfoMedia Albania

IMA (InfoMedia Albania) është revista e parë elektronike informative në Shqipëri dedikuar medias shqiptare dhe asaj të huaj. GO DIGITAL MEDIA krijoi të gjithë platformën e internetit...

View Project

ASAL Student

ASAL Student është një organizatë promovimi social me qendër në Leçe, Itali. GO DIGITAL MEDIA krijoi të gjithë platformën e internetit për këtë organizatë dhe ofron mbështetje...

 • Design

  Website Desing

 • Client

  ASAL Student

View Project

Destinazione Albania

“Internalizzazione di Impresa in Albania”: speciali Workshop su come fare impresa in Albania. La nostra missione é quella di accelerare il processo che porta all’accesso dei nuovi...

View Project