Optimizim i Google My Business - GO Digital Media
Preloader image

Google Maps

Optimizim për

Google My Business

Çfarë është Google My Business?

Google ofron një shumëllojshmëri shërbimesh, ndër të cilat është dhe Harta, e njohur ndryshe si Google Maps. Tashmë të gjithë nëqoftëse duam një shërbim të caktuar apo të gjejmë adresën e një dyqani, Google Maps është një zgjidhje efikase për të mbaruar punë shpejtë dhe saktë.

Google My Business është një veçori tepër e rëndësishmee ofruar nga Google e cila ju pasqyron në hartë dhe në motorin e kërkimit kur një i interesuar kërkon për një shërbim të caktuar.

 

Mirëmbajtja e faqes së Google My Business por gjithashtu dhe optizmizimi i saj në mënyrë profesionale është një element kyç për të patur një sukses, ofruar kjo pikërisht nga motori më i përdorur i kërkimit në botë.

BENEFICI

Çfarë ofrojmë ne për optimizimin e Google My Business?

Review

Seksioni i "review" ose ndryshe opinionet e klientëve është tashmë një prej seksioneve kryesore që klientët vërtetojnë se sa cilësor është shërbimi juaj. Ne menaxhojmë opinonet dhe i përgjigjemi atyre duke maksimizuar profilin tuaj në Google Maps/Google My Business.

Heqja e Komenteve Negative

Ndodh që shpesh një klient i "acaruar" i cili nuk ka qënë i kënaqur me shërbimin të japi komente shumë negative e cila mund të "kthejë mendjen" e klientëve të tjerë. GO Digital Media ju ofron heqjen e komenteve negative nqs. ato realisht janë bërë me qëllim prishjen e reputacionit.

Reklama në Hartë

Për një shërbim të caktuar, GO Digital Media ju ofron reklamimin e biznesit direkt në modulin e Google My Maps. Nëqoftëse një i interesuar kërkon psh. për një Restorant, biznesi juaj del i pari duke shtuar mundësinë që ai të vijë dhe të bëhet klienti juaj.

Mirëmbajtja e Faqes

Profili në Google My Business ka nevojë të mirëmbahet në mënyrë periodike dhe të jetë koherent me të gjitha ndryshimet që ju mund të bëni.

Optimizim i Seksionit Pyetje/Përgjigje

Seksioni i Pyetjeve dhe përgjigjeve është një tjetër seksion i rëndësishëm për të qënë të preferuarit e Google My Business.

Optimizim në Hartë

Përmes këtij shërbimi ne mundësojmë që të zgjerojmë vizibilitetin tuaj në Hartë dhe Motorrët e kërkimit sipas kategorisë që ju keni dhe pa krijuar shpenzime të tepërta.
Parliamone

Hai un progetto?

Siamo una squadra in grado di portare la tua immagine oltre ciò che immagini!

Nome e cognome(Obbligatorio)

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy