fbpx

Web Design

Creiamo siti web responsive per la vostra azienda, per potenziare la vostra presenza su Internet.

Marketing digitale

Offriamo il Digital Marketing per i vostri social network aziendali per aumentare il vostro guadagno e i vostri clienti.

Graphic Design

Çdo biznes ka nevojë për një dizajn perfekt për të krijuar audiencën që dëshiron, dhe ne ua ofrojmë këtë!
Rreth Nesh
GO Digital Media è la prima azienda in Albania e nella regione per i servizi Internet, composta da designer e sviluppatori di talento con più di 15 anni di esperienza nel marketing e nello sviluppo web.
I nostri clienti sono costituiti da aziende conosciute e di successo in Albania, Kosovo e nella regione, nel settore culinario, nei centri commerciali, nella società civile, nei media, ecc.

I nostri servizi

We enjoy adapting our strategies to offer every client the best solutions that are at the forefront of the industry.

Krijim Websitesh

Ne analizojmë targetin e biznesit tuaj dhe krijojmë në bazë të brandit që ju keni një website optimal dhe të qartë për përdoruesin sipas kërkesave tuaja.

Mirëmbajtje Websitesh

Nëqoftëse ju e keni website e biznesit tuaj, ne ju ofrojmë mirëmbajtjen dhe asistencën 24/7 për çdo problem që website juaj mund të ketë.

Social Media Management

Mirëmbajtja e përditëshme për rrjetet sociale që ju dispononi është një prej alternativave më të mira për të maksimizuar të ardhurat tuaja.

Përmirësim i SEO

Renditja në Google është e rëndësishëm për një faqe interneti. Ne ju mundësojmë vendosjen në rangun e parë në Google për biznesin tuaj.

Reklama në Internet

Ne krijojmë fushatat tuaja promocionale në Facebook, Instagram dhe Google Ads.

Raport dhe Analizë

I adhurojmë statistikat! Dhe për këtë ju ofrojmë çdo muaj analizën e plotë online të biznesit tuaj.
Zgjidh Paketën tënde

Ne bëjmë përpjekjet për t’i ofruar çdo klienti zgjidhjet më të mira.

One Page

150
 • Dizenjim i fotove
 • Redaktim teksti nga klienti
 • Wesbite Responsive
 • SEO Bazik
 • Suport 24/7

Website me 3-4 faqe

250
 • Krijimin e tre-katër faqeve për website
 • Redaktim i teksit të websitet
 • Ceritfikate SSL (Shared)
 • Listim në Google dhe Google Maps
 • SEO
 • Suport 24/7

Website me 5-7 faqe

$
350
 • 5-7 faqe për website
 • Redaktim Teksti
 • Krijim i rrjeteve sociale
 • SEO
 • Listim në Google
 • Menu Responsive
BLOG