preloader

Campagna di sensibilizzazione contro il Covid-19? B.T.

Bashkia Tepelenë ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.

 

Gallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slide
Open Project
Task

Krijimi i përmbajtjes dhe strategji komunikimi

  • Strategy

    Social Media Management

  • Client

    Bashkia Tepelenë

Ne përdorim Cookier për të përmirësuar shërbimin!