Fushat sensibilizuese kundër Covid-19 - B.P. - GO Digital Media
preloader

Campagna di sensibilizzazione contro il Covid-19? B.P.

Bashkia Pogradec ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.

 

Open Project
Task

Krijimi i përmbajtjes dhe strategji komunikimi

  • Strategy

    Social Media Management

  • Client

    Bashkia Pogradec

Ne përdorim Cookier për të përmirësuar shërbimin!