Fushat sensibilizuese kundër Covid-19 - GO Digital Media
preloader

Campagna di sensibilizzazione contro il Covid-19

Bashkia Mirditë bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.

 

 

Open Project
Task

Krijimi i përmbajtjes dhe strategji komunikimi

  • Strategy

    Social Media Management

  • Client

    Bashkia Mirditë

Ne përdorim Cookier për të përmirësuar shërbimin!