preloader

social media

SERVIZI

Gestione dei social media

Menaxhimi i mediave sociale është procesi i krijimit, botimit, promovimit dhe menaxhimit të përmbajtjes nëpër kanalet e mediave sociale si Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube dhe Pinterest.

 

REKLAMA NË FACEBOOK & INSTAGRAM

Ju promovoni biznesin, komunikoni një promocion ose iniciative, rrisni trafikun në webin tuaj, rrisni numrin e ndjekësve në faqet tuaja. Gjithashtu ju mund të merrni kontakte të klientëve potenciale. Me GO Digital Media ju mund të krijojni në plan reklamimi në Facebook dhe Instagram që arrin tek përdoruesit që janë të interesuar me produktet tuaja apo shërbimet në atë moment duke arritur vëmëndjen maksimale.

social media ads
WEBDESIGN GO DIGITAL MEDIA

SERVIZI

Grafica Web

Un sito web è già uno spazio speciale e molto importante per tutti coloro che vogliono espandere la propria attività online ma anche creare una reputazione per la propria immagine o attività.

Noi di GO Digital Media progettiamo siti web per vari tipi di aziende. 

prezence online

SERVIZI

Gestione della presenza online

Sot, një në tre njerëz kërkojnë një biznese që gjendet përreth tyre dhe, në 50% të rasteve, njerëzit që kërkojnë diçka në smartphone-t e tyre kontaktojnë ose vizitojnë biznesin brenda ditës (burimi: Think with Google).  Çfarë po kërkojnë? Emrat e kompanive dhe numrat e telefonit, kryesisht. 

Con GO Digital Media i tuoi clienti saranno sempre aggiornati su importanti informazioni su di te.

SEO

Kur vjen fjala për të gjetur klientë të cilët kanë nevojë për produktet apo shërbimet tuaja, SEO është hallka kyçe. GO Digital Media zhvillon strategjinë e SEO duke përmirësuar tërësisht renditjen në motorën e kërkimit. Ne bëjmë përpjekjet maksimale që ju të vendoseni në vendin e parë në Google apo Bing.

 
seo
google my business

Optimizim për Google My Business

Google ofron një shumëllojshmëri shërbimesh, ndër të cilat është dhe Harta, e njohur ndryshe si Google Maps. Tashmë të gjithë nëqoftëse duam një shërbim të caktuar apo të gjejmë adresën e një dyqani, Google Maps është një zgjidhje efikase për të mbaruar punë shpejtë dhe saktë.

Lead Generation

Lead Generation është një formë marketingu që mundësojnë gjenerimin e kontakteve duke tërhequr klientët potencialë të interesuar për produktet ose shërbimet e një kompanie, me të cilët ata vijnë në kontakt, duke lënë të dhënat tuaja. Por si? Duke plotësuar një formular, kërkesa për informacion, duke u abonuar në një buletin, duke marrë një kod zbritjeje etj.

seo
WEBDESIGN GO DIGITAL MEDIA

E-COMMERCE

Sito web per la vendita online (E-Commerce)

I siti e-commerce, altrimenti chiamati siti di vendita online, sono indicati per le aziende che desiderano vendere i propri prodotti online.

Se utilizzati correttamente, i siti di vendita di prodotti online possono aumentare le entrate del 150% riducendo anche i costi del negozio fisico.

 

Landing Page

Nel marketing digitale, una landing page è un sito Web con una sola pagina, progettato specificamente per scopi di marketing e campagne pubblicitarie.

landing page

Pagina web

ALCUNI DEI NOSTRI LAVORI

Parliamone

Hai un progetto? Parliamone!

Nome e cognome(Obbligatorio)

Ne përdorim Cookier për të përmirësuar shërbimin!