Lead Generation - GO Digital Media
Preloader image

Çfarë është Lead Generation dhe përse është e nevojshme?

Sot, një në tre njerëz kërkojnë një biznese që gjendet përreth tyre dhe, në 50% të rasteve, njerëzit që kërkojnë diçka në smartphone-t e tyre kontaktojnë ose vizitojnë biznesin brenda ditës (burimi: Think with Google).  Çfarë po kërkojnë? Emrat e kompanive dhe numrat e telefonit, kryesisht. 

Con GO Digital Media i tuoi clienti saranno sempre aggiornati su importanti informazioni su di te.

Lead Generation është një formë marketingu që mundësojnë gjenerimin e kontakteve duke tërhequr klientët potencialë të interesuar për produktet ose shërbimet e një kompanie, me të cilët ata vijnë në kontakt, duke lënë të dhënat tuaja. Por si? Duke plotësuar një formular, kërkesa për informacion, duke u abonuar në një buletin, duke marrë një kod zbritjeje etj.

Marrja dhe rritja e kontakteve me Lead Generation nënkupton ndërtimin e marrëdhënieve dhe hapjen e një kanali komunikimi me klientët potencial, duke fituar besimin e tyre.

Asset 1
e marketerëve e shohin lead generation si prioritet kryesor
69%
e kompanive dhe profesionistëve janë të vetëdijshëm se një biznes i suksesshëm kërkon një strategji të strukturuar ndër to dhe lead generation
40%
Rritje në shitjet e kompanive që kanë një databasë të strukturuar të lead generation
+9.3%

Leadgeneration nga GO Digital Media

Ja se si ne kryejmë fushata specifike reklamimi për t’ju siguruar klientë të rinj përmes lead generation

1.
NE NDËRTOJMË PLANIN TUAJ TË KOMUNIKIMIT

Konsultentët tanë ndërtojnë plan komunikimi efektiv për komapninë tuaj, identifikojnë strategjinë e lead generation që i përshtatet objektivave tuaja.

2.
KRIJIMI DHE MENAXHIMI I FUSHATAVE TË LEAD GENERATION

Ne krijojmë faqen e gjenerimit të kontaktev edhe bashkë me të dhe format e promovimit në internet duke patur parasysh gjithashtu dhe teknikën e rimarketingut. 

3.
MONITORIM I REZULTATEVE DHE MENAXHIMIT TË KONTAKTEVE

Përmes teknologjisë tonë ju do të kjeni mundësinë që të shihni kontaktet e gjeneruara në kohë reale duke marë gjithashtu dhe raportet statistikore.

Parliamone

Hai un progetto?

Siamo una squadra in grado di portare la tua immagine oltre ciò che immagini!

Nome e cognome(Obbligatorio)

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy