GO Digital Media - Agjenci Marketingu Dixhital në Tiranë
Preloader image

social media managemenet menaxhim i rrjeteve sociale godigitalmedia albania
MENAXHIM I RRJETEVE SOCIALE

Fuqizo aktivitetin përmes menaxhimit të rrjeteve sociale!

t1 icon list v1

Krijim i Audiencës më të përshtatshme për kompaninë tuaj

service icon v2

Publikime dhe Postime të personalizuara përmes planeve të ndryshme

service icon v3

Konsulencë për kanalet dixhitale për të ndërtuar strategji efikase

target 1

Rritje organike e ndjekësve tuaj në rrjetet sociale si Facebook apo Instagram

REKLAMA

Fillo të përdorësh internetin për reklamin e aktivitetit tënd

GO Digital Media ju ofron mundësinë e reklamimit përmes Google dhe Facebook ku ju mund të promovoni faqen tuaj të internetit, rritni shitjet në internet (online), rrisni numrin e telefonatave për aktivitetin tuaj ose targetimin e klientëve tuaj që të vazhdojnë të blejnë tek ju!

service icon v5

Zgjero rrjetin e klientëve dhe rrit të ardhurat e tua

service icon v6

Fushata efikase dhe të targetuara

service icon v7

Pa humbje kohe dhe lodhje për të arritur tek klienti

service icon v8

Paguaj për aq sa do! Pa kosto të fshehta dhe shpenzime

Asset 1@2x

Mbrojmë dhe Monetizojmë Përmbajtjen
kampionatet më të rëndësishme të sportit!

Distribuim dhe monetizim për artistët!

Shpërndarja e prodhimit Muzikor

Go Digital Media ofron për të gjithë artistët shpërndarjen dhe publikimin e këngëve dhe videoklipit të tyre në platformat e njohura si YouTube, Spotify, Apple Music, iTunes, Deezer, Tidal etj

Gjenero të ardhura nga prodhimi

Ne ju mundësojmë marrjen e pagesave nga YouTube apo platformat e tjera muzikore duke ju ofruar 24/7 asistencë. Ti thjesht performo, për të tjerat kujdesemi ne!

Automatizim dhe shpejtësi

Ne shpërndajmë
dhe mbrojmë veprat muzikore

GO Digital Media shpërndan veprat muzikore në platformat me përdorimin më të gjerë muzikor duke siguruar përpjeket maksimale kundër piraterisë si dhe duke maksimizuar të ardhurat.

youtubee
spotify logo
apple music
OFROJMË MË SHUMË!

SHËRBIMET TONA

Testimonials

Çfarë thonë klientët
për ne.

Na kanë besuar

KLIENTËT TANË

Let’s talk

Ke një projekt?

Ne jemi një skuadrër e cila mund të çojë përpara imazhin tuaj përtej asaj që ju imagjinoni!

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy

Vitmar Basha – Youtube

   

 • Client

  Vitmar Basha

View Project

Marsela Cibukaj – Youtube Channel

Prej dy vitesh këngëtarja Marsela Çibukaj ka zgjedhur bashkëpunimin me GO Digital Media për menaxhimin dhe monetizimin e kanalit të saj në Youtube. Falë këtij bashkëpunimi artistja...

 • Client

  Marsela Çibukaj

View Project

Marsela Çibukaj

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Marsela Çibukaj

View Project

Fushatë sensibilizuese kundër Covid-19 – B.T.

Bashkia Tepelenë ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Tepelenë

View Project

Fushatë sensibilizuese kundër Covid-19 – B.P.

Bashkia Pogradec ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Pogradec

View Project

Fushatë sensibilizuese kundër Covid-19

Bashkia Mirditë bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.    

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Mirditë

View Project

Fushatë sensibilizuese kundër Covid-19

Bashkia Memaliaj ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

 • Client

  Bashkia Memaliaj

View Project

Fushatë sensibilizuese kundër Covid-19

Bashkia Konispol ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.  

 • Strategy

  Social Media Management

View Project