Krijim Faqe Interneti Landing Page - GO Digital Media
preloader

Web Design

Faqe Interneti

Landing Page

Çfarë është një Landing Page?

Në Marketingun Dixhital, një landing page është një website me vetëm një faqe e krijuar në mënyrë specifike për qëllimet e marketingut dhe fushatat e reklamimit.

Kjo faqe, është ajo ku vizitori qëndron pasi klikon një email, reklamë në Google, Bing, YouTube, Facebook, Instagram, Twitter apo rrjete të tjera sociale në nternet.

Ndryshe nga faqe e plota të internetit, landing page janë të dizenjuara për të patur një qëllim të caktuar njohur ndryshe dhe si call-to-action (CTA) si shkurtesë ose ndryshe në shqip “thirrje për veprim”.

Pikërisht forma se si prezantohet një landing page e bën këtë lloj forme një mënyrë të mirë për të shtuar shitjet dhe arritjet e qëllimit të marketingut .

PËRFITIMET

Çfarë lloj faqesh Landing Page ofrojmë?

Lead Generation

Përmes kësaj tipologjie të “landing page” ju mund të merrni kontakte të vizitorëve në mënyrë që të krijoni një databasë dhe që janë vizitorë që mund të kthehen në klientë.

Click Through

Faqe interneti të cilat paraqesin informacion në lidhje me një zbritje, promovim ose ofertë me qëllim të bindjes së përdoruesit për të blerë menjëherë.

Faqe Shpjeguese

Faqe të cilat përmbajnë informacion të plotë dhe të detajuar lidhur me një produkt specifik. Ajo përmban gjithashtu dhe forma kontakti për të interesuarit por dhe procesor pagese.

Let’s talk

Ke një projekt?

Ne jemi një skuadrër e cila mund të çojë përpara imazhin tuaj përtej asaj që ju imagjinoni!

Emri dhe Mbiemri(Required)

Ne përdorim Cookier për të përmirësuar shërbimin!