Web Design - Design i Faqeve të Internetit - GO Digital Media
preloader

Web Design – Design i Faqeve të Internetit

Krijojmë

tuaj

në internet

Web Design - Design i Faqeve të Internetit

Një faqe web, është një hapsirë e veçantë dhe tepër e rëndësishme tashmë për të gjithë ata që duan të zgjerojnë aktivitetin e tyre në internet por dhe të krijojnë një reputacion për imazhin e tyre ose të biznesit.

Të paturit një faqe web mundëson që çdo klient potencial apo çdo i interesuar për aktivitetin që ju zhvilloni të informohet sa më mirë dhe të krijojë një mendim potiziv për ju. Gjithashtu motorrët e kërkimit siç është Google prefereon gjithmonë e më shumë faqet e internetit të cilat duhet të jenë të ndërtuara në mënyrë optimale dhe të pranueshme jo vetëm nga ana teknike por dhe nga struktura dhe pamja e saj.

Ne në GO Digital Media krijojmë faqe me specifika të ndryshme bazuar në llojin e aktivitetit që ju zhvilloni. 

PËRFITIMET

Çfarë përfshin krijimi i faqes së internetit?

SEO

Ne maksimilizojmë rezultatet e website-it të ndërtuar ose të ridizenjuar si dhe përmirësiojmë strategjinë tuaj të marketingut dixhital duke siguruar që faqja juaj e internetit ndjek praktikat më të mira për optizimizimin e motorëve të kërkimit (SEO)

Faqe të Ndryshme

Krijim faqesh duke pasqyruar shërbimet që ju ofroni, po ashtu dhe vendosjen e seksioneve të dedikuara për rekrurtime, të rejave më të fundit nga kompanitë, forma kontakti, modul i caktuar për shërbimin e chat-support, si dhe seksione të dedikuara në varësi të kërkesës dhe nevojave tuaja.

Responsive

Një website tashmë ka nevojë që të jetë i përshtatshëm nga të gjitha paisjet që kanë akses në internet siç janë smartfonët, tabletët, llojet e ndryshme të ekraneve të kompjuterave desktop apo laptop, madje dhe TV Smart. 

Përse ne?

Kur investoni për një shërbim të ndërtimit të faqes së internetit ju do të keni një website i cili është:

Let’s talk

Ke një projekt?

Ne jemi një skuadrër e cila mund të çojë përpara imazhin tuaj përtej asaj që ju imagjinoni!

Emri dhe Mbiemri(Required)

Ne përdorim Cookier për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy

PCM Consulting

PCM Consulting ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e website-it.

 • Client

  PCM Consulting

View Project

Dora e Pajtimit

GO Digital Media ka bashkëpunuar me Organizatën shqiptaro-italiane për krijimin e website-it të ri.

 • Strategy

  Web Design

 • Client

  Dora e Pajtimit

View Project

LIBURNETIK Organisation

Organizata LIBURNETIK lindi si një grup informal në vitin 2013 dhe u themelua zyrtarisht në Tiranë në Korrik 2014. LIBURNETIK është një Organizatë Jo Fitimprurëse e krijuar...

 • Client

  LIBURNETIK ORGANISATION

View Project

Qendra Muzeore Berat

Qendra Muzeore Berat është institucion i specializuar dhe arkivor me status “muze kombëtar” në vartësi të Ministrisë së Kulturës me seli në qytetin e Beratit e...

 • Client

  Qendra Muzeore Berat

View Project

UrbanLab

Urban Lab është rezultati i projektit URBAN LAB – Laborator Urban për zhvillimin e territorit në Bashkinë e Divjakës zbatuar nga Vento di Terra në bashkëpunim...

View Project

BenArt Print

BenArt Print është një qendër printimi dixhital që ju ofron mundësi për stampimin dhe prodhimin e produkteve të ndryshme promocionale, printime në ploter të dimensioneve të...

View Project

TIR 2.0

TIR 2.0 ofron një program të integruar për mbështetjen e të rinjve me incentiva konkrete teknike dhe financiare, për të zhvilluar projektet e tyre individuale dhe...

View Project

InfoMedia Albania

IMA (InfoMedia Albania) është revista e parë elektronike informative në Shqipëri dedikuar medias shqiptare dhe asaj të huaj. GO DIGITAL MEDIA krijoi të gjithë platformën e internetit...

View Project

ASAL Student

ASAL Student është një organizatë promovimi social me qendër në Leçe, Itali. GO DIGITAL MEDIA krijoi të gjithë platformën e internetit për këtë organizatë dhe ofron mbështetje...

 • Design

  Website Desing

 • Client

  ASAL Student

View Project

Destinazione Albania

“Internalizzazione di Impresa in Albania”: speciali Workshop su come fare impresa in Albania. La nostra missione é quella di accelerare il processo che porta all’accesso dei nuovi...

View Project