WEB DESIGN - KRIJIM FAQE INTERNETI - GO Digital Media
preloader

WEBDESIGN GO DIGITAL MEDIA

SHËRBIMET

Web Design

Një faqe web, është një hapsirë e veçantë dhe tepër e rëndësishme tashmë për të gjithë ata që duan të zgjerojnë aktivitetin e tyre në internet por dhe të krijojnë një reputacion për imazhin e tyre ose të biznesit.

Ne në GO Digital Media krijojmë faqe me specifika të ndryshme bazuar në llojin e aktivitetit që ju zhvilloni. 

Faqe Interneti

Landing Page

Në Marketingun Dixhital, një landing page është një website me vetëm një faqe e krijuar në mënyrë specifike për qëllimet e marketingut dhe fushatat e reklamimit

landing page
WEBDESIGN GO DIGITAL MEDIA

E-COMMERCE

Faqe për Shitje Online E-Commerce

Faqet E-Commerce, ndryshe të quajtura ndryshe faqe për shitje online janë të specifikuara për bizneset që dëshirojnë të shesin produktet e tyre në internet.

Nëqoftëse ato përdoren në mënyrën e duhur, faqet për shitjet e produkteve në internet mund të rrisin të ardhurat tuaja me 150% si dhe të reduktoni kostot e dyqanit.

 

Faqe Interneti

DISA NGA PUNËT TONA

Let’s talk

Ke një projekt? Le të diskutojmë!

Emri dhe Mbiemri(Required)

Ne përdorim Cookier për të përmirësuar shërbimin!