InfoMedia Albania - GO Digital Media
Preloader image

InfoMedia Albania

IMA (InfoMedia Albania) është revista e parë elektronike informative në Shqipëri dedikuar medias shqiptare dhe asaj të huaj.

GO DIGITAL MEDIA krijoi të gjithë platformën e internetit për këtë revistë. GO DIGITAL MEDIA administron gjithashtu rrejtet sociale dhe content-in digital.

Back

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy