ASAL Student - GO Digital Media
preloader

ASAL Student

ASAL Student është një organizatë promovimi social me qendër në Leçe, Itali.

GO DIGITAL MEDIA krijoi të gjithë platformën e internetit për këtë organizatë dhe ofron mbështetje për mbarëvajtjen e rrjeteve sociale.

Open Project
  • Design

    Website Desing

  • Client

    ASAL Student

Ne përdorim Cookier për të përmirësuar shërbimin!