SOCIAL MEDIA MARKETING - GO Digital Media
Preloader image

social media
SHËRBIMET

Menaxhim i Rrjeteve Sociale

Menaxhimi i mediave sociale është procesi i krijimit, botimit, promovimit dhe menaxhimit të përmbajtjes nëpër kanalet e mediave sociale si Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube dhe Pinterest.

 

REKLAMA NË FACEBOOK & INSTAGRAM

Ju promovoni biznesin, komunikoni një promocion ose iniciative, rrisni trafikun në webin tuaj, rrisni numrin e ndjekësve në faqet tuaja. Gjithashtu ju mund të merrni kontakte të klientëve potenciale. Me GO Digital Media ju mund të krijojni në plan reklamimi në Facebook dhe Instagram që arrin tek përdoruesit që janë të interesuar me produktet tuaja apo shërbimet në atë moment duke arritur vëmëndjen maksimale.

social media ads
Let’s talk

Ke një projekt? Le të diskutojmë!

Emri dhe Mbiemri(Required)

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy