Faqe Interneti për shitje online (E-Commerce) - GO Digital Media
preloader

Faqe Interneti

Faqe interneti për

E-Commerce

Çfarë janë faqet E-Commerce?

Faqet E-Commerce, ndryshe të quajtura ndryshe faqe për shitje online janë të specifikuara për bizneset që dëshirojnë të shesin produktet e tyre në internet.

Faqet e shitjeve online pasqyrojnë gjithashtu inventarin e të gjithë produkteve tuaja. Ato janë të lidhura me sistem procesimi për pagesat me kartë por gjithashtu dhe me modul që ju ofron mundësinë e vendosjes së porosisë dhe pagesës në dorëzim. Tashmë e-commerce janë një prej shërbimeve më efikase jo vetëm për bizneset e vogla por dhe ato të mëdha.

Nëqoftëse ato përdoren në mënyrën e duhur, faqet për shitjet e produkteve në internet mund të rrisin të ardhurat tuaja me 150% si dhe të reduktoni kostot e dyqanit.

PËRFITIMET

Shërbimet tona për faqet E-Commerce

E aksesueshme nga të gjitha paisjet

Faqja e-commerce kanë një sistem të thjeshtë dhe lehtësisht të përdorshëm për të menaxhuar dhe inventarin si dhe produktet.

Panel Administrimi

Faqja e-commerce kanë një sistem të thjeshtë dhe lehtësisht të përdorshëm për të menaxhuar dhe inventarin si dhe produktet.

Pagesa me Kartë
Lidhuni me klientët potencial në Twitter në mënyrë të shpejtë përmes shërbimit të reklamimit në Twitter.
Zgjidhje Optimale

Përse E-Commerce për aktivitetin tuaj?

Let’s talk

Ke një projekt?

Ne jemi një skuadrër e cila mund të çojë përpara imazhin tuaj përtej asaj që ju imagjinoni!

Emri dhe Mbiemri(Required)

Ne përdorim Cookier për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy

PCM Consulting

PCM Consulting ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e website-it.

 • Client

  PCM Consulting

View Project

Dora e Pajtimit

GO Digital Media ka bashkëpunuar me Organizatën shqiptaro-italiane për krijimin e website-it të ri.

 • Strategy

  Web Design

 • Client

  Dora e Pajtimit

View Project

LIBURNETIK Organisation

Organizata LIBURNETIK lindi si një grup informal në vitin 2013 dhe u themelua zyrtarisht në Tiranë në Korrik 2014. LIBURNETIK është një Organizatë Jo Fitimprurëse e krijuar...

 • Client

  LIBURNETIK ORGANISATION

View Project

Qendra Muzeore Berat

Qendra Muzeore Berat është institucion i specializuar dhe arkivor me status “muze kombëtar” në vartësi të Ministrisë së Kulturës me seli në qytetin e Beratit e...

 • Client

  Qendra Muzeore Berat

View Project

UrbanLab

Urban Lab është rezultati i projektit URBAN LAB – Laborator Urban për zhvillimin e territorit në Bashkinë e Divjakës zbatuar nga Vento di Terra në bashkëpunim...

View Project

BenArt Print

BenArt Print është një qendër printimi dixhital që ju ofron mundësi për stampimin dhe prodhimin e produkteve të ndryshme promocionale, printime në ploter të dimensioneve të...

View Project

TIR 2.0

TIR 2.0 ofron një program të integruar për mbështetjen e të rinjve me incentiva konkrete teknike dhe financiare, për të zhvilluar projektet e tyre individuale dhe...

View Project

InfoMedia Albania

IMA (InfoMedia Albania) është revista e parë elektronike informative në Shqipëri dedikuar medias shqiptare dhe asaj të huaj. GO DIGITAL MEDIA krijoi të gjithë platformën e internetit...

View Project

ASAL Student

ASAL Student është një organizatë promovimi social me qendër në Leçe, Itali. GO DIGITAL MEDIA krijoi të gjithë platformën e internetit për këtë organizatë dhe ofron mbështetje...

 • Design

  Website Desing

 • Client

  ASAL Student

View Project

Destinazione Albania

“Internalizzazione di Impresa in Albania”: speciali Workshop su come fare impresa in Albania. La nostra missione é quella di accelerare il processo che porta all’accesso dei nuovi...

View Project