preloader

UrbanLab

Urban Lab është rezultati i projektit URBAN LAB – Laborator Urban për zhvillimin e territorit në Bashkinë e Divjakës zbatuar nga Vento di Terra në bashkëpunim me Bashkinë e Divjakës, Universitetin Politeknik të Milanos, ICEI, AITR dhe Intbau Albania.

Open Project
Ne përdorim Cookier për të përmirësuar shërbimin!