Marsela Cibukaj - Youtube Channel - GO Digital Media
Preloader image

Marsela Cibukaj – Youtube Channel

Prej dy vitesh këngëtarja Marsela Çibukaj ka zgjedhur bashkëpunimin me GO Digital Media për menaxhimin dhe monetizimin e kanalit të saj në Youtube.

Falë këtij bashkëpunimi artistja sot ka garantuar prezencën e saj online me një kanal të verifikuar me të gjitha të drejtat e njohura nga Youtube.

 

Task

Menaxhim dhe monetizim i kanalit zyrtar në Youtube

  • Client

    Marsela Çibukaj

Open Project
Back

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy