Youtube - GO Digital Media
Preloader image
Back

Youtube

Vitmar Basha – Youtube

Vitmar Basha – Youtube

Marsela Cibukaj – Youtube Channel

Marsela Cibukaj – Youtube Channel

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy

Vitmar Basha – Youtube

   

  • Client

    Vitmar Basha

View Project

Marsela Cibukaj – Youtube Channel

Prej dy vitesh këngëtarja Marsela Çibukaj ka zgjedhur bashkëpunimin me GO Digital Media për menaxhimin dhe monetizimin e kanalit të saj në Youtube. Falë këtij bashkëpunimi artistja...

  • Client

    Marsela Çibukaj

View Project