preloader

Fushatë sensibilizuese kundër Covid-19

Bashkia Memaliaj ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.

 

Open Project
Task

Krijimi i përmbajtjes dhe strategji komunikimi

  • Strategy

    Social Media Management

  • Client

    Bashkia Memaliaj

Ne përdorim Cookier për të përmirësuar shërbimin!