Fushatë sensibilizuese kundër Covid-19 – B.T. - GO Digital Media
Preloader image

Fushatë sensibilizuese kundër Covid-19 – B.T.

Bashkia Tepelenë ka bashkëpunuar me GO Digital Media për krijimin e fushatës sensibilizuese kundër Covid-19.

 

Gallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slide
Task

Krijimi i përmbajtjes dhe strategji komunikimi

  • Strategy

    Social Media Management

  • Client

    Bashkia Tepelenë

Open Project
Back

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy