Logo Design - GO Digital Media
Preloader image
Back

Logo Design

Rinia, Mendimi kritik dhe Kultura e Debatit

Rinia, Mendimi kritik dhe Kultura e Debatit

ATM – Albanina Tourism Managmement

ATM – Albanina Tourism Managmement

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy

Rini Europiane

GO Digital Media ka bashkëpunuar me Organizatën LIBURNETIK për krijimin e logos së website-it.

View Project

SAY

Go Digital Media ka Bashkëpunuar me Organizatën LIBURNETIK për krijimin e identiteti të projektit “SAY – Strengthen Activism in Youth field”. Projekti “Forcimi I aktivizmit në fushën...

  • Client

    LIBURNETIK Organisation

View Project

Rinia, Mendimi kritik dhe Kultura e Debatit

Go Digital Media ka Bashkëpunuar me Organizatën LIBURNETIK për krijimin e identiteti të projektit “Rinia, Mendimi kritik dhe Kultura e Debatit”. Projekti synon promovimin e kulturës së...

  • Client

    LIBURNETIK Organisation

View Project

ATM – Albanina Tourism Managmement

Albania Tourism Management, azienda che si occupa della gestione di strutture ricettive e dell’organizzazione di eventi di promozione turistica, gestione delle risorse umane, web marketing e...

  • Client

    ATM

View Project