Rinia, Mendimi kritik dhe Kultura e Debatit - GO Digital Media
Preloader image

Rinia, Mendimi kritik dhe Kultura e Debatit

Go Digital Media ka Bashkëpunuar me Organizatën LIBURNETIK për krijimin e identiteti të projektit “Rinia, Mendimi kritik dhe Kultura e Debatit”.

Projekti synon promovimin e kulturës së debatit në Shqipëri për të rinjtë e grupeve Impact, ndërveprimin dhe aktivizmin rinor në nivel lokal me fokus angazhimin e tyre dhe komunitetit në përmirësimin e politikave në arsim, por edhe në sektorë të tjerë për një zhvillim më të mirë të vendit.

  • Client

    LIBURNETIK Organisation

Open Project
Back

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy