preloader

Re-Debate – Kampionati Kombëtar i Debatit

Projekti i zbatuar nga Organizata LIBURNETIK me qëllim zhvillimin e mendimit kritik tek të rinjtë e shkollave të mesme të vendit përmes të argumentuarit, punës në grup, kultivimin e një etike në komunikim bazuar mbi vlerat e qytetarisë aktive dhe tolerancës.

Realizimi i ?Re-Debate 5.0? mundësohet nga ?Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë?, me mbështetjen institucionale të Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë dhe në partneritet me Kongresin Rinor Kombëtar.

GO DIGITAL MEDIA krijoi të gjithë platformën e internetit për këtë projekt dhe gjithashtu përkujdeset për mirëmbajtjen e rrjeteve sociale.

Open Project
  • Client

    LIBURNETIK Organisation

Ne përdorim Cookier për të përmirësuar shërbimin!