ExpoCarnival - GO Digital Media
Preloader image

ExpoCarnival

ExpoCarnival është një event i cili zhvillohet në qytetin e Milanos sjell në qendër kulturën, ushqimin, artin, performancën e popujve nga e gjithë bota, komunitete, shoqata dhe grupe që jetojnë në metropol, ku të gjithë mund të marrin pjesë dhe jo vetëm të jenë spektatorë.

GO DIGITAL MEDIA krijoi të gjithë platformën e internetit për këtë edicion të aktiviteti në gjuhën italiane.

Back

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy