E drejta e vot ,zgjedhjet për kuvend të 25 prillit 2021 dhe personat me aftësi të kufizuarpër - GO Digital Media
preloader

E drejta e votës,zgjedhjet për kuvend të 25 prillit 2021 dhe personat me aftësi të kufizuarpër

Open Project
Ne përdorim Cookier për të përmirësuar shërbimin!