Fondacioni SëBashku - GO Digital Media
preloader

Fondacioni SëBashku

Fondacioni ?Së Bashku? u themelua dhe vazhdon t? drejtohet nga të rinj me aftësi t? kufizuar, me objektivin për të mbrojtur të drejtat e personave me aftësi te kufizuar nën moton ?Asgjë për ne, pa ne?.

  • Client

    Fondacioni SëBashku

Open Project
Back

Ne përdorim Cookier për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy