Fondacioni SëBashku - GO Digital Media
Preloader image

Fondacioni SëBashku

Fondacioni “Së Bashku” u themelua dhe vazhdon tё drejtohet nga të rinj me aftësi tё kufizuar, me objektivin për të mbrojtur të drejtat e personave me aftësi te kufizuar nën moton “Asgjë për ne, pa ne”.

  • Client

    Fondacioni SëBashku

Open Project
Back

Ne përdorim Cookies për të përmirësuar shërbimin! Cookie Policy