fbpx

ATM – Albanian Tourism Management | Branding

Albania Tourismt Management është një kompani që merret me administrimin e objekteve akomoduese dhe organizimin e ngjarjeve të promovimit të turizmit. Këshilla dhe mbështetje për kompanitë e turizmit dhe hapjet e reja, trainimin personal, menaxhimin e burimeve njerëzore dhe shërbimet hyrëse në të gjithë territorin shqiptar.

Read More
admin 21 Tetor, 2019 0 Comments